Hieronder vindt u onze hoofdgerechten.

De menukaart wisselt van samenstelling per seizoen, want wij vinden het belangrijk om u verse seizoensproducten te serveren. Hieronder vindt u de gerechten, waaruit u een keuze kunt maken.

Visgerechten

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)

Gegrilde gamba’s 28,00
Gegrilde gamba’s met chili en knoflook
Vis van de dag
Vraag om de vangst van de dag

Hotel Restaurant de meulenhoek staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.

Vleesgerechten

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)

Steak bij Els 29,00
Gebakken en geserveerd met sjalottenjus
Varkenshaas 23,00
Geserveerd met pepersaus
Schnitzel bij Els 22,00
Met ui, champignons, tomaat, spek en kaas
Kipsaté 22,00
Saté van Indonesische gemarineerde kippendij met satésaus, geserveerd met rijst
Rendang 23,00
In kokosmelk gestoofd rundvlees met rijst
Babi ketjap 22,00
Varkensvlees in ketjapsaus met rijst

Vegetarisch

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)

Gado-Gado 17,00
Diverse groenten met gado gado saus
Groenten quiche 20,00
Traditionele quiche gevuld met groenten en brie geserveerd met balsamico siroop
Big Green EggBij Brasserie Restaurant bij Els kunt u genieten van heerlijke gerechten van de Big Green Egg. Terug naar het koken op open vuur, dat is de Big Green Egg; het moderne antwoord op een meer dan 3000 jaar durende zoektocht naar het ultieme kookgenot, die begon in het verre Oosten. Daar was de eerste kleioven, de ‘kamado’, ook wel de vuurhaard genoemd, de methodiek om gerechten van een heerlijke grillsmaak te voorzien.

* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Heeft u een allergie? vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.

 

Graag tot ziens bij Brasserie Restaurant bij Els !

Reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen.