Het duurt nog wel even voordat TT Circuit Assen aftrapt maar de datum staat vast! In het weekend van 29 juni t/m 1 juli 2018 vindt de 88 ste editie van de Dutch TT Assen plaats!

Landelijk gelegen, verscholen tussen bossen, en heidevelden, op circa 20 minuten afstand van Assen, ligt ons prachtig gelegen familiehotel in Exloo.

Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe en ligt op zo’n 25 kilometer afstand van Exloo, Hotel Restaurant de Meulenhoek. Vooral het winkelcentrum is in trek. Geen wonder, de binnenstad is compact, goed voorzien van leuke winkels en behoort tot de best bereikbare binnensteden van Nederland. Daarnaast biedt Assen veel op het gebied van cutuur (Drents Museum, Bartje). Jaarlijks trekken vele motorliefhebbers naar TT-Assen om daar te genieten van de motor GP.

U wilt een paar dagen of langer in de omgeving van Assen verblijven? Of zoekt u een overnachting tijdens jaarlijkse Dutch TT motorraces in Assen? De Meulenhoek beschikt over 14 ruime, modern ingerichte kamers, waarvan er twee volledig zijn aangepast voor mindervaliden. Daarnaast beschikt het hotel over twee zeer ruime familiekamers.