Dutch TT MotoGP - Overnachten omgeving van Assen © Mark Wernham Photography

Overnachten in Assen? Hotel boeken tijdens jaarlijkse Dutch TT MotoGP?

Het duurt nog wel even voordat TT Circuit Assen aftrapt maar de datum staat vast! In het weekend van 29 juni t/m 1 juli 2018 vindt de 88 ste editie van de Dutch TT plaats!

Landelijk gelegen, verscholen tussen bossen, en heidevelden, op circa 20 minuten afstand van Assen, ligt ons prachtig gelegen familiehotel in Exloo.

Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe en ligt op zo’n 25 kilometer afstand van Hotel Restaurant de Meulenhoek. Vooral het winkelcentrum is in trek. Geen wonder, de binnenstad is compact, goed voorzien van leuke winkels en behoort tot de best bereikbare binnensteden van Nederland. Daarnaast biedt de hoofdstad van Drenthe veel op het gebied van cultuur (Drents Museum, Bartje). Jaarlijks trekken vele motorliefhebbers naar TT-circuit om daar te genieten van de motor GP.

Bent u op zoek naar een hotel omgeving van TT  Motorgp

U wilt een paar dagen of langer in de omgeving van Assen overnachten? Of zoekt u een hotel tijdens jaarlijkse Dutch TT motorraces? De Meulenhoek beschikt over 14 ruime, modern ingerichte kamers, waarvan er twee volledig zijn aangepast voor mindervaliden. Daarnaast beschikt het hotel over twee zeer ruime familiekamers.