Hieronder vindt u onze voorgerechten.

De menukaart wisselt van samenstelling per seizoen, want wij vinden het belangrijk om u verse seizoensproducten te serveren. Hieronder vindt u de gerechten, waaruit u een keuze kunt maken.

Voorgerechten

Broodplankje 9,00
Tapenade/ aioli/ kruidenboter/ huisgemaakt brood
Proeverij van vis, schaal- en schelpdieren 12,00
Drie wisselende soorten vis, schaal- en schelpdieren
Wildpaté 11,00
Terrine van diverse soorten wild/ compôte van veenbessen/ noten
Carpaccio van het Drentse weiderund 13,50
Gebrande tuinbonen/ truffel crème/ Parmezaanse kaas
Gerookte ganzenborst met meloen 11,00
Dungesneden gerookte ganzenborst/ meloen/ uienchutney
Champignons in bierbeslag 9,00
Geserveerd met knoflook-roomsaus

Soepen

Tomatensoep 7,00
Pomodori tomaten/ bosui
Mosterdsoep 7,00
Zwolse grove mosterd/ prei
Uiensoep 7,00
Met een gegratineerd kaasbroodje

Kindermenu t/m 12 jaar

Kroket, frikadel, vissticks, of kipnuggets 9,50
Deze gerechten worden geserveerd met frites, appelmoes en mayonaise
Kinderbiefstukje 13,50
Geserveerd met gebakken aardappels, groenten en appelmoes
Gebakken visfilet 13,50
Geserveerd met gebakken aardappels, groenten en appelmoes
Poffertjes 7,00
Stroop/ poedersuiker

 

* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Heeft u een allergie? vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.

 

Graag tot ziens bij Brasserie Restaurant bij Els !

Reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen.