Hieronder vindt u onze voorgerechten.
De menukaart wisselt van samenstelling per seizoen, want wij vinden het belangrijk om u verse seizoensproducten te serveren. Hieronder vindt u de gerechten, waaruit u een keuze kunt maken.
Voorgerechten
Broodplankje 8,50
Tapenade/ aioli/ kruidenboter/ huisgemaakt brood
Proeverij van vis 11,00
Graved lax/ koud gerookte makreel/ kokos/ rillet van zalm/ citrus crème
Wildpaté 10,50
Terrine van diverse soorten wild/ appel-peer compôte/ hazelnoot
Carpaccio van het Drentse weiderund 12,50
Gebrande tuinbonen/ truffel crème/ Parmezaanse kaas
Herfstsalade 9,50
Roquefort/ pompoen/ peer/ noten/ paddenstoelen in ’t zoetzuur
Soepen
Romige bospaddenstoelensoep 7,00
Bospaddenstoelen/ champignons/ bosui
Mosterdsoep 7,00
Zwolse grove mosterd/ prei
Bisque 7,75
Lichtgebonden strandkrabben/ kreeftensoep
Kindermenu t/m 12 jaar
Kroket, frikadel, vissticks, of kipnuggets 8,50
Deze gerechten worden geserveerd met frites, appelmoes en mayonaise
Kinderbiefstukje 12,50
Geserveerd met gebakken aardappels, groenten en appelmoes
Gebakken visfilet 12,50
Geserveerd met gebakken aardappels, groenten en appelmoes
Poffertjes 6,50
Stroop/ poedersuiker
* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Heeft u een allergie? vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.
Graag tot ziens bij Brasserie Restaurant bij Els !
Reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen.