Hieronder vindt u onze voorgerechten.

De menukaart wisselt van samenstelling per seizoen, want wij vinden het belangrijk om u verse seizoensproducten te serveren. Hieronder vindt u de gerechten, waaruit u een keuze kunt maken.

Voorgerechten

Broodplankje 9,00
Huisgemaakt brood met verschillende variaties
Huisgerookte gevogeltefilet met meloen 12,00
Dun gesneden borstfilet van gans op een bedje van salade van rode uienchutney
Carpaccio van het Drentse weiderund 13,50
Gebrande tuinbonen, truffelcrème en Parmezaanse kaas
Gemarineerde gamba’s en warm gerookte zalm 14,50
Gamba’s gemarineerd in knoflookmayonaise en warm gerookte zalm
Bietencarpaccio met geitenkaas 11,00
Carpaccio van rode biet met salade en geitenkaas

Soepen

Tomatensoep 7,00
Pomodori tomaten, bosui
Mosterdsoep 7,00
Zwolse grove mosterd, bosui
Soto ajam 7,00
Traditionele Indonesische kippensoep

Kindermenu t/m 12 jaar

Kroket, frikadel, vissticks, of kipnuggets 9,50
Deze gerechten worden geserveerd met frites, appelmoes en mayonaise
Kinderbiefstukje 13,50
Geserveerd met gebakken aardappels, groenten en appelmoes
Gebakken visfilet 13,50
Geserveerd met gebakken aardappels, groenten en appelmoes
Poffertjes 7,00
Stroop/ poedersuiker

 

* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Heeft u een allergie? vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.

 

Graag tot ziens bij Brasserie Restaurant bij Els !

Reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen.