Hieronder vindt u onze voorgerechten.

De menukaart wisselt van samenstelling per seizoen, want wij vinden het belangrijk om u verse seizoensproducten te serveren. Hieronder vindt u de gerechten, waaruit u een keuze kunt maken.

Voorgerechten

Broodplankje 9,00
Huisgemaakt brood met diverse variaties
Paté van wildsoorten 12,00
Op een bedje van salade met veenbessengelei
Carpaccio van het Drentse weiderund 13,50
Gebrande tuinbonen, truffelcrème en Parmezaanse kaas
Gemarineerde gamba’s en warm gerookte zalm 14,50
Gamba’s gemarineerd in knoflookmayonaise en warm gerookte zalm

Soepen

Tomatensoep 7,50
Pomodori-tomaten
Mosterdsoep 7,50
Zwolse grove mosterd, bosuitjes
Lichtgebonden bospaddenstoelensoep 7,50
Afgemaakt met een scheutje rode port

Kindermenu t/m 12 jaar

Kroket, frikadel, vissticks, of kipnuggets 9,50
Deze gerechten worden geserveerd met frites, appelmoes en mayonaise
Kinderbiefstukje 13,50
Geserveerd met gebakken aardappels, groenten en appelmoes
Gebakken visfilet 13,50
Geserveerd met gebakken aardappels, groenten en appelmoes
Poffertjes 7,00
Stroop en poedersuiker

 

* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Heeft u een allergie? vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.

 

Graag tot ziens bij Brasserie Restaurant bij Els !

Reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen.