Hieronder vindt u onze nagerechten.

De menukaart wisselt van samenstelling per seizoen, want wij vinden het belangrijk om u verse seizoensproducten te serveren. Hieronder vindt u de gerechten, waaruit u een keuze kunt maken.

Nagerechten

Eton mess 8,25
Meringue/ roodfruit/ sorbet-ijs
Hangop 7,50
Huisgemaakte hangop/ vanille/ filodeeg/ sinaasappel
Dame Blanche 8,50
Vanille-ijs/ Callebaut chocolade/ slagroom
Chocolade lava cake 9,25
Chocoladecake met lopende lavavulling/ oreo ijs en slagroom
Créme bruleé 7,50
Klassieker
Tawny port 3,75
Per glas
Dessertwijn 5,00
Per glas
Limoncello huisgemaakt volgens Siciliaans recept 5,00

 

* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Heeft u een allergie? vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.

Graag tot ziens bij Brasserie Restaurant bij Els !

Reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen.