Hieronder vindt u onze hoofdgerechten.

Deze menukaart zal regelmatig aan wijzigingen onderhevig zijn, omdat wij graag verse seizoensgebonden gerechten serveren.

Visgerechten

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)

Duurzame verse vis
Dag prijs
Per dag kan het aanbod wisselend zijn, dit hangt mede af van onze toeleveranciers en de reserveringen van het restaurant
Vis panache 22,50
Diverse soorten vis
Gamba’s 24,75
Gebakken/ paprika/ basilicum

Hotel Restaurant de meulenhoek staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.

Vleesgerechten

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)

Gebakken bavette 24,75
Sjalotten jus
Gebakken varkenshaas 19,50
Champignon pepersaus
Schnitzel “bij Els” 18,00
Spek/ champignons/ ui/ tomaat/ kaas
Rib Eye van Drents weidevlees 21,50
Gegrild van de Big Green Egg/ beurre café de Paris
Rendang (volgens Javaans recept) 18,00
Rijst/ kroepoek/ atjar tjampoer/ wok groenten

Vegetarisch

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)

Groene curry 18,50
Dagverse groenten/ rijst
Paddenstoelen risotto 18,50
Parmezaanse kaas
Big Green EggBij Brasserie Restaurant bij Els kunt u genieten van heerlijke gerechten van de Big Green Egg. Terug naar het koken op open vuur, dat is de Big Green Egg; het moderne antwoord op een meer dan 3000 jaar durende zoektocht naar het ultieme kookgenot, die begon in het verre Oosten. Daar was de eerste kleioven, de ‘kamado’, ook wel de vuurhaard genoemd, de methodiek om gerechten van een heerlijke grillsmaak te voorzien.

* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Heeft u een allergie? vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.

 

Graag tot ziens bij Brasserie Restaurant bij Els !

Reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen.