Visgerechten

  • Duurzame verse vis (glutenvrij mogelijk)Dagprijs
    Per dag kan het aanbod wisselend zijn, dit hangt mede af van onze toeleveranciers en de reserveringen van het restaurant

Hotel Restaurant de meulenhoek staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.

Vegetarisch

  • Groentequiche19,50
    Quiche gevuld met diverse groenten en afgemaakt met brie

Vegan

  • Prei mozaïek 19,50
    Gestoomde prei met bijpassende garnituren

Vleesgerechten

  • Steak bij Els29,00
    Gegrilde steak geserveerd met sjalottenjus
  • Varkenshaas gevuld met brie23,50
    Geserveerd met een mosterdsaus
  • Schnitzel "bij Els"22,00
    Met gebakken ui, champignons, tomaat, spek en kaas
  • Kipsaté22,00
    Saté van Indonesische gemarineerde kippendij met satésaus, seroendeng, kroepoek en rijst
  • Runderstoofpotje 21,00
    Stoverij van rundvlees met uitjes en champignons
  • Verrassingsgerecht v/d Chef25,50
    Gebakken met een stroganoffsaus
Bij Brasserie Restaurant bij Els kunt u genieten van heerlijke gerechten van de Big Green Egg. Terug naar het koken op open vuur, dat is de Big Green Egg; het moderne antwoord op een meer dan 3000 jaar durende zoektocht naar het ultieme kookgenot, die begon in het verre Oosten. Daar was de eerste kleioven, de ‘kamado’, ook wel de vuurhaard genoemd, de methodiek om gerechten van een heerlijke grillsmaak te voorzien.

* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Heeft u een allergie? vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.

Graag tot ziens bij Brasserie Restaurant bij Els!
Reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen.