Hieronder vindt u onze hoofdgerechten.

De menukaart wisselt van samenstelling per seizoen, want wij vinden het belangrijk om u verse seizoensproducten te serveren. Hieronder vindt u de gerechten, waaruit u een keuze kunt maken.

Visgerechten

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)

Duurzame verse vis
Dag prijs
Per dag kan het aanbod wisselend zijn, dit hangt mede af van onze toeleveranciers en de reserveringen van het restaurant

Hotel Restaurant de meulenhoek staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.

Vleesgerechten

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)

Steak “by Els” 28,50
Gegrild van de “Big Green Egg”/ sjalottenjus
Canette de canard 24,50
Eendenborstfilet/ rood fruitjus
Duo van Kalf 23,50
Kalfslende/ kalfssukade/ rode wijnsaus
Ribeye 300 gram 29,00
Gebakken/ beure Café-de-Paris
Varkenshaas 22,50
Geratineerd met brie en honing
Runderstoofpotje 19,50
Gestoofd in jus de veau

Vegetarisch

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)

Groenten curry 19,50
Diverse groenten/ curry saus
Groenten in tempura 19,50
Diverse groenten/ knoflooksaus
Big Green EggBij Brasserie Restaurant bij Els kunt u genieten van heerlijke gerechten van de Big Green Egg. Terug naar het koken op open vuur, dat is de Big Green Egg; het moderne antwoord op een meer dan 3000 jaar durende zoektocht naar het ultieme kookgenot, die begon in het verre Oosten. Daar was de eerste kleioven, de ‘kamado’, ook wel de vuurhaard genoemd, de methodiek om gerechten van een heerlijke grillsmaak te voorzien.

* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Heeft u een allergie? vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.

 

Graag tot ziens bij Brasserie Restaurant bij Els !

Reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen.