De menukaart wisselt van samenstelling per seizoen, want wij vinden het belangrijk om u verse seizoensproducten te serveren. Hieronder vindt u de gerechten, waaruit u een keuze kunt maken.
Visgerechten
(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)
Duurzame verse vis
Dag prijs
Per dag kan het aanbod wisselend zijn, dit hangt mede af van onze toeleveranciers en de reserveringen van het restaurant
Vis panache 22,50
Diverse soorten vis
Gamba’s 24,75
Knoflook/ paprika/ basilicum/ verse pasta
Hotel Restaurant de meulenhoek staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.
Vleesgerechten
(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)
Steak “by Els” 24,75
Gegrild van de big green egg/ sjalotten jus
Biefstukpuntjes 22,00
Stroganoffsaus
Runderstoofpotje 18,00
Jus de veau
Spareribs 19,50
Op chefs wijze bereid/ aioli/ chilisaus
Varkenshaas 19,75
Gebakken/ gorgonzolasaus
Kipsaté 17,95
Saté aan de spies met satésaus, seroendeng en kroepoek
Vegetarisch
(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)
Groente curry 18,50
Diverse groenten/ curry saus
Korstdeeg pakketje 18,50
Gevuld met diverse groenten en geserveerd met anti-boise
Bij Brasserie Restaurant bij Els kunt u genieten van heerlijke gerechten van de Big Green Egg. Terug naar het koken op open vuur, dat is de Big Green Egg; het moderne antwoord op een meer dan 3000 jaar durende zoektocht naar het ultieme kookgenot, die begon in het verre Oosten. Daar was de eerste kleioven, de ‘kamado’, ook wel de vuurhaard genoemd, de methodiek om gerechten van een heerlijke grillsmaak te voorzien.
* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.
Graag tot ziens bij Brasserie Restaurant bij Els !
Reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen.
Als ondernemer wordt er nu gevraagd om creatief te zijn en het de komende tijd even anders te doen. Vanaf nu is er de mogelijkheid bij ons warme gerechten af te halen of thuis (koud) te laten bezorgen.
De gerechten (voor bezorging aan huis) worden koud geserveerd. Onze koks geven instructies over het verwarmen van de gerechten. Bestellen voor: 15:00 uur zelfde dag, afhalen vanaf: 17:00 uur.
Bezorgen binnen een straal van 10 km gratis. (bezorgen bij een minimale besteding van €15,-)
Bel ons op 0591-549188 of stuur ons een email naar keuken@restaurant-bijels.nl.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkLees onze privacy policy