Visgerechten
- Duurzame verse visPer dag kan het aanbod wisselend zijn, dit hangt mede af van onze toeleveranciers en de reserveringen van het restaurant
Hotel Restaurant de meulenhoek staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.
Vegetarisch
- GroentenquicheTraditionele quiche gevuld met groenten en brie geserveerd met balsamico siroop
Vleesgerechten
- Steak bij ElsGegrilde steak geserveerd met sjalottenjus
- Varkenshaas gevuld met brieGeserveerd met een peperjus
- Schnitzel "bij Els"Met gebakken ui, champignons, tomaat, spek en kaas
- KipsatéSaté van Indonesische gemarineerde kippendij met satésaus, seroendeng, kroepoek en rijst
- WildstoofpotjeStoverij van diverse wildsoorten in jachtsaus
- ReebiefstukGebakken reebiefstuk met cranberrysaus
Bij Brasserie Restaurant bij Els kunt u genieten van heerlijke gerechten van de Big Green Egg. Terug naar het koken op open vuur, dat is de Big Green Egg; het moderne antwoord op een meer dan 3000 jaar durende zoektocht naar het ultieme kookgenot, die begon in het verre Oosten. Daar was de eerste kleioven, de ‘kamado’, ook wel de vuurhaard genoemd, de methodiek om gerechten van een heerlijke grillsmaak te voorzien.
* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Heeft u een allergie? vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.
Graag tot ziens bij Brasserie Restaurant bij Els!
Reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen.