Overnachten Wildlands Emmen

Op een kleine afstand van ons hotel vindt u de nieuwe Wildlands Adventure Zoo.
Ga op wereldexpeditie in één dag!

In dit park in Emmen leven de dieren in natuurlijke kuddes en in een natuurgetrouwe leefomgeving zonder tralies.
Fijn voor de dieren, maar ook voor onze gasten, want zo komt de natuur echt zeldzaam dichtbij. Je ziet, hoort en voelt het.

Geniet van de baby-olifantjes, het stralend middelpunt van de grootste kudde van Europa. Ervaar hoe indrukwekkend groot een giraf van heel dichtbij is en volg de capriolen van de vele bewoners van de Afrikasavanne.

Weer of geen weer… Genieten kan in Dierenpark Emmen bij elk weertype. De tropische vlindertuin, de haaien en de aquaria; het Afrikahuis, het tropische AmeriCasa, het Aziëhuis, de pinguïnschool… En niet te vergeten Speelexpeditie Yucatán, een spectaculair doe- en speelavontuur in de stijl van de mysterieuze Maya’s. Een droom voor elke jonge avonturier! Allemaal overdekt en goed voor urenlang plezier.

Weekendje Wildlands

Wil je op je gemak alles zien en beleven? Meerdere dagen de dierentuin Emmen, of de omgeving van Drenthe ontdekken?
Boek dan een weekendje weg in Hotel De Meulenhoek met familiekamer, of een dierentuin arrangement met inclusief entree korting wildlands Emmen.

Familiehotel De Meulenhoek in Exloo

Hotel De Meulenhoek heeft in totaal 14 kamers, waarvan twee ruime mindervalide kamers en twee ruime familiekamers. Wilt u met uw kinderen in één kamer slapen? Of wilt u met uw vrienden genieten tegen een aantrekkelijke prijs? Dan is onze familiekamer geschikt voor u. Deze familiekamer beschikt over 4 bedden met de mogelijkheid tot het bijplaatsen van 2 extra bedden. Na een dag dierenpark kan je hier relaxen en lekker uit eten in ons sfeervolle restaurant bij Els.

Meer informatie over Dierenpark Emmen is te vinden via de site www.dierenparkemmen.nl