Golfpark Exloo - Hotel De Meulenhoek

Golfpark Exloo

Golfpark Exloo bevindt zich op circa 3 minuten rijden van Hotel De Meulenhoek. Deze prachtige 18-holes golfbaan in Drenthe is gelegen aan de Valtherweg in Exloo. De baan is optimaal ingepast tussen het natuurgebied de Zoersche Landen en het Hunzebos en er is volop gebruikt gemaakt van de natuurlijke omstandigheden. De fraai aangelegde golfbaan zorgt ervoor, dat u tijdens een sportieve inspanning, ontspannen kunt genieten van het prachtige Drentse landschap. De Natuur en vooral de stilte zullen u zeker opvallen. Het gevarieerde terrein, de lastige waterhindernissen en bunkers zullen u zeker uitdagen.

De Golfbaan

De golfbaan is technisch van hoogwaardige kwaliteit. Zowel de golfer, die bekwaam is, als de beginner. Bent u nieuw of beginner met golf? Wilt u graag eens weten hoe het is om 9 of 18 holes te golfen? Dan is Golfpark Exloo de ideale plek. Golfpark Exloo is een openbare baan zonder GVB/handicap 54 verplichting en daarmee voor een ieder toegankelijk. Voor meer informatie: www.golfparkexloo.nl

Golfarrangement

Op zoek naar een golfarrangement met overnachting in Drenthe? Hotel Restaurant De Meulenhoek maakt het mogelijk uw hobby te combineren met een vakantie. Met een golf-arrangement kunt u namelijk maar liefst 2 nachten verblijven op één van de comfortabele hotelkamers en overdag een bal slaan op golfpark Exloo. Boek een hotel inclusief greenfee.

Routebeschrijving vanuit het hotel naar Golfpark Exloo

Vanuit het hotel bedraagt de afstand naar golfbaan Exloo ongeveer 1,9 kilometer (3 minuten rijden met de auto). Zie afbeelding hiernaast.