Ga mee op avontuur, dolend door een geheimzinnig konijnenhol kun je de kabouters van dichtbij bespieden. Maak een spannende tocht door de Trollengrot. Via een overdekt wandelpad loop je langs bijzondere planten en leuke kleine exotische dieren naar de raadselachtige Kasteelruine. Kabouterland heeft volop speeltuin plezier zowel binnen als buiten. Geniet van de gezellige terrassen en picknickplekken. Neem ook een kijkje in onze onderaardse winkel. Kom zelf maar eens kijken je komt ogen tekort!

In Exloo, Drenthe ligt speeltuin en zoo Kabouterland . Het park bestaat uit een speelgedeelte, een konijnenhol met daarin de kabouters, een trollengrot en een kasteel. Er is ook een overdekte speeltuin zodat het park ook bezocht kan worden als het wat weer wat tegen zit. Naast de speeltuin is er een dierentuin met veel verschillende soorten dieren als herten en vossen maar ook dwergmangoesten en zelfs een gotinger minivarken. Kabouterland is met name geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, schoolreisjes, kinderfeestjes.

Het park is goed bereikbaar met de auto en parkeren kost niets, Wie met het OV gaat kan vanaf Groningen of Emmen buslijn 59 naar Exloo nemen.