Overnachten omgeving van Odoorn - Hotel De Meulenhoek

Hotel Odoorn – Hotels Odoorn Welkom bij hotel de Meulenhoek in Exloo

Odoorn is na Exloo een toeristisch dorp, gelegen op de Hondsrug in de gemeente Borger-Odoorn. Het is een gebied dat volop mogelijkheden biedt voor wandelaars, hardlopers en trimmers. Het dorp en de omgeving zijn een ideale omgeving om naast van de loop- en wandelsport ook te genieten van de Drentse natuur.

De Meulenhoek biedt ruime, frisse, moderne kamers voor uw verblijf in Exloo. Dit typisch Hollandse dorpje ligt in het schilderachtige Drenthe, op circa 6 km van Odoorn. Maak eens een prachtige wandeling of fietstocht door de bosrijke omgeving.

U kunt bij ons heerlijk overnachten na een enerverende fiets- of wandeltocht. In de Meulenhoek kunt u genieten van uitstekende gerechten van hoge kwaliteit, die met zorg elke dag voor u worden bereid. Ons hotel beschikt over 14 ruime, moderne ingerichte kamers, voorzien van vele gemakken zoals:

Heerlijke boxspring bedden, comfortabele relax fauteuils, handig schrijfbureau, bad/douche/toilet, wifi internet (gratis), televisie, telefoon, kluisje

Twaalf van deze kamers hebben een balkon of terras. Zes van deze kamers bevinden zich op de begane grond, waarvan er twee volledig zijn aangepast voor mindervaliden. Daarnaast beschikt het hotel over twee zeer ruime familiekamers.