Plopsaland overnachten – Plopsaland Indoor Coevorden

Het aller eerste Plopsa-park in Nederland is geopend! Dit attractiepark is gebaseerd op het succesvolle Plopsa Indoor Hasselt in België. In het Plopsa Indoor Coevorden ontmoet je jouw grootste studio 100 vrienden zoals Kabouter Plop, Bumba, Bumbalu, Piet Piraat… Daarnaast zijn er heel veel attracties voor kinderen van 2 tot 8 jaar gethematiseerd rondom de Studio 100-figuren.

 

Geniet van de magie en natuurlijk van de dagelijkse show in het overdekte theater tijden het Plopsa Indoor Arrangement. In Hotel-Restaurant De Meulenhoek zijn entreekaarten met korting verkrijgbaar.

  • Overnachten in een ruim ingericht familiekamer
  • De volgende ochtend een heerlijk ontbijt
  • Entree kaarten plopsaland Indoor Coevorden verkrijgbaar met extra korting

Omschrijving familiekamer :

In onze familiekamer is het voor het hele gezin goed te toeven. De kamers zijn extra ruim uitgerust ( 45 m2 ) met luxe fauteulis, kluisje, telefoon, minibar, gratis internet ( WIFI ), televisie met wekker en radio, schrijfbureau, gratis koffie- en thee faciliteiten, comfortabele boxspringbedden, eigen bad/douche met toilet.

Prijs familie arrangement op basis van een ruim ingericht 4-persoonskamer v.a. € 90,- per nacht. Let op! rechtstreeks boeken via deze website is goedkoper dan booking.com, prijs van booking.com is altijd exclusief ontbijt en verblijfsbelasting!